Justamazzing

spontaneous is happier

Lockdown dag 20

Kategori: Allmänt, NEW ZEALAND, Queenstown

halloj
Jag lever jag mår bra och jag ska inte klaga.
MEN FA*****N nu är jag trött på dehär, vi r nu inne på dag 20 och imorrn har vi varit i lockdown i 3 veckor. Vi har allihop bara hamnat i vår egen lilla bubbla av tysthet.
Jag gick ut på en 2.5h promenad idag och det var så behövligt för håller på att bli galen. Kallt äre oxå, massa snö har kommit på bergen och man fryser hela tiden. 
Förutom detta så skulle jag ha varit påväg hem om 5 veckor... nu har jag nog kommit över besvikelsen men önskar mer än någonsin att bara krama om alla där hemma. 
Ska som sagt inte klaga eftersom Nz just nu tar denhär situationen på allvar och faktiskt sköter det bra. Amanda har sitt hus med bra vänner och de gör mig glad och avis eftersom de verkar ha fett kul. Jag flyttade in med mina vänner och är såklart fortfarande här, vi har de bra men vi gör inte så mkt kul. 
Har typ inget att skriva eftersom varje dag går ut på att gå upp, äta något, försöka hitta motivation till att träna nån timme och sen gå och lägga sig efter att ha kollat på massa dåliga filmer eftersom man kollat på precis allt redan. 

Lägger upp några bilder från ett nerstängt Queenstown som jag tog idag.
STAY SAVE DÄR HEMMA, och stanna hemma
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)