Justamazzing

spontaneous is happier

Baldivis

Kategori: Allmänt

Hejhej! 
Var länge sen jag bloggade. Har hänt en del, utan att överdriva. Levde life i Dally, fyfan va bra det bra, har fått vänner för livet där borta och verkligen levt "smal town" livet. Men tyvärr så valde jag att lämna i samma veva som Angie skulle dra. Så jag och Angie hade några dagar i perth (fyllt med roligheter) innan hon satte sig på flyget mot swe. Tanken på att hon inte är här längre får mig även efter en vecka att hamna i deppmode flera gr om dagen. Men livet går vidare och snart är jag hemma och skrattar ihop med henne igen. 
Förutom allt det så flyttade jag i tisdags in hos en barnfamilj på 5. Basically så är min uppgift att lämna och hämta i skolan. Så har mycket fritid att kolla tv kan jag lova.. lite för mycket. Men bor i världens finaste hus och har eget rum + tv. Kommer troligtvis stanna här en månad innan Jasmine kommer och reser med mig! 
Sen har jag en annan super duper viktig sam för mig, i slutet på Juni kommer jag nämnligen att möta min älskade syster i Cairns. Hon kommer alltså hit (äntligen) och ska hämta hänga med mig i en månad. Hoppas swe livet för även när mitt Aussie liv inte är på topp är de fan inte dåligt kan jag lova. Puss