Justamazzing

spontaneous is happier

tisdag

Kategori: Allmänt

Eftersom jag ändrat om mitt schema är jag numera ledig tisdagar och har därför en lugn och skön dag här hemma. Jag vaknar dock upp med mer och mer snor och ont i huvet för varje dag som går, vilket inte är något som jag eftertraktar just nu. För det första så kommer farmor hem snart (om allt går som det ska) och jag flyttar om en månad. Vilket betyder att jag behöver all frisk tid jag kan få i dehär älskade landet.
Jag har dock fortfarande saker att ta tag i dehär dagarna som är kvar, och jag borde verkligen sätta igång snart. Borde även städa mitt rum med det är en annan historia.
igår kollade jag min flygrutt inför resan och det visar sig att jag först kommer mellanlanda i London och sedan Hongkong innan jag tillslut är framme. sjukt lång resa som förhoppningsvis är värt de :)
 
En del av denhär helgen var sjuk den också, fredagen var vi i hampus stuga igen, sara var med också så jag mådde bra. i lördags var jag hemma och hade ett behövligt samtal med farmor i telefonen och även mös med Amanda. gick och la mig hyffsat i tid också vilket var skönt för att sen bara slö hela söndagen innan jag åkte till Olivia och åt god mat